V nedeljo 13.9.2015 smo na avtopoligonu Ljubečna uspešno izpeljali prvi avtoslalom v sezoni 2015. Z rahlo spremenjeno postavitvijo proge se je spoprijelo 76 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije.

Najhitrejši med vozniki na progi Avtoslaloma Ljubečna 2015 je bil tudi letos avstrijski voznik Patrick Mayer, na drugo mesto v skupnem seštevku se je razvrstil Matthias Auinger, na tretje pa Dragan Gajič. Končne rezultate po kategorijah in čase vseh tekmovalni voženj si lahko ogledate TUKAJ.


Na tem mestu je potrebna posebna zahvala osebju na sami prireditvi (redarju sodniki...). Brez njihove nesebične podpore in pomoči vseh teh prireditev ne bi mogli izpeljati. Res iskrena hvala!

Obenem pa lahko izrazimo tudi upanje, da bi se nam v bližnji prihodnosti aktivno pridružili še kakšni novi zanesenjaki, ki bi naše društvo obogatili tako po organizacijski kot tudi tekmovalni plati.

Polni elana in idej že z veseljem zremo v prihajajočo sezono!V naslednjih dneh bomo na spletni strani objavili tudi bolj obsežno foto galerijo iz tekmovanja. Tukaj je nekaj fotografij za pokušino.

Foto: Andraž Purg